Persbericht over de Avondsirene, Dominicuskerk Amsterdam  
Home > Thema's > Kerk zijn > Andere onderwerpen "Kerk zijn" > Persbericht over de Avondsirene, Dominicuskerk...
Dominicuskerk
1/7/11

Persbericht  over de Avondsirene, Dominicuskerk Amsterdam

Als op de eerste maandag van de maand , 5 september , om 12 uur de sirenes worden getest, is het diezelfde avond in de Dominicus akelig stil.

Even niet !

We wilden proberen op een andere wijze uit te reiken naar buiten, naar niet-kerkelijk Amsterdam, jong en oud, arm en rijk, autochtoon en allochtoon. Voor ieder die bezinning en rust zoekt in een druk en stressvol leven. Voor wie opgeschud wil worden en niet zomaar wil meelopen met alles wat de samenleving verlangt en vraagt. Voor wie een plek zoekt om ongerustheid te delen en op te komen voor wat je hart raakt.

Maar de resultaten , ondanks enkele uitschieters, bleven tot nu toe beperkt. Daarom neemt de Avondsirene- redactie een creatieve sabbatical en wacht in de tussentijd met spanning af of de mailboxen op de website vollopen. In de herfst, op maandag 7 november a.s. als de Sirene gaat om 12.00 uur, kijken we hoe de bladeren gevallen zijn.

Wij danken al diegenen hartelijk die door hun bijdrage en komst met ons voor 15 bijzondere en mooie Avondsirenes hebben gezorgd.


Reactie plaatsen

Reglement

  • Alle reacties worden vr publicatie door de redactie beoordeeld. Wij behouden ons het recht voor reacties te weigeren of in te korten zonder opgaaf van redenen.
  • Een inzending mag maximaal 1000 tekens bevatten en moet goed leesbaar zijn.
  • Lees andere inzendingen zodat u in uw reactie niet in herhaling vervalt maar nieuwe argumenten geeft. De reactie moet inhoudelijk zijn en iets waardevols toevoegen aan het artikel. Dus bijvoorbeeld geen agressief taalgebruik.
Naam  
E-mailadres  
Plaats  
Uw reactie  
Gebruik maximaal 1000 tekens. U hebt nog 1000 tekens tekens.
Captcha  
   

Terug naar "Andere onderwerpen "Kerk zijn"" | Naar boven

Disclaimer
EnglishDeutschFrancaisEspanol