Laatste kans op Johannes de Ziener!  
Home > Thema's > Kerk zijn > Bijbel > Laatste kans op Johannes de Ziener!
Mededeling
10/1/13

Laatste kans op Johannes de Ziener!

  

Ja, we hebben al eens een eenmalige heruitgave gemaakt van Johannes de Ziener, het magnum opus van Jan Nieuwenhuis o.p. Maar aangezien er nog steeds verzoeken binnendruppelen van mensen die dit bijzondere boek toch écht graag willen hebben, gaan we het nog één keer proberen…

Johannes de Ziener is een bijzonder boek. In 2010 maakte deze website in samenwerking met uitgeverij Valkhof Pers een kleinschalige eenmalige heruitgave op bestelling. Een hele onderneming bij een kostbaar boek van zo’n duizend pagina’s.

Het boek is de neerslag van een levenslange fascinatie van dominicaan Jan Nieuwenhuis, voormalig pastor van ‘de Dominicus’ in Amsterdam, met de geschriften van de ziener van Patmos. Het bevat een eigen vertaling en commentaren op het Evangelie, de brieven en de Openbaring van Johannes. Het boek leest als een verslag van een lange lectio divina: lezen op de contemplatieve manier, om te ondervinden wat de tekst de lezer zegt.

Na de heruitgave in 2010 zijn er verzoeken binnen blijven komen van mensen die het boek toch willen hebben. We gaan nog één keer proberen of we voldoende bestellingen krijgen. U dient zich in te schrijven bij uitgeverij Valkhof Pers. Het boek kost € 85,- inclusief verzendkosten (binnen Nederland).

Inschrijven kan tot 10 februari 2013. Dan kijken we of er voldoende bestellingen zijn om een herdruk mogelijk te maken. We hebben honderd bestellingen nodig, waarvan er nu twintig binnen zijn!

Het wordt niet in de winkel aangeboden, alleen via deze website. Dus zegt het voort! Dat kan ook via de icoontjes die hieronder staan: via het envelopje kunt u dit bericht als een e-mail versturen.


Reactie plaatsen

Reglement

  • Alle reacties worden vóór publicatie door de redactie beoordeeld. Wij behouden ons het recht voor reacties te weigeren of in te korten zonder opgaaf van redenen.
  • Een inzending mag maximaal 1000 tekens bevatten en moet goed leesbaar zijn.
  • Lees andere inzendingen zodat u in uw reactie niet in herhaling vervalt maar nieuwe argumenten geeft. De reactie moet inhoudelijk zijn en iets waardevols toevoegen aan het artikel. Dus bijvoorbeeld geen agressief taalgebruik.
Naam  
E-mailadres  
Plaats  
Uw reactie  
Gebruik maximaal 1000 tekens. U hebt nog 1000 tekens tekens.
Captcha  
   

Terug naar "Bijbel" | Naar boven

Disclaimer
EnglishDeutschFrancaisEspanol