Advertentie voor een redactiesecretaris (m/v) rk-kerkplein.org  
Home > Thema's > Kerk zijn > Andere onderwerpen "Kerk zijn" > Advertentie voor een redactiesecretaris (m/v) r...
Mededeling
16/4/12

Advertentie voor een redactiesecretaris rk-kerkplein.org

De website rk-kerkplein.org bestaat nu ruim vijf jaar met het doel om katholieke schrijvers te stimuleren deel te nemen aan het publieke debat in Nederland, met name ook op ‘kerkgevoelige’ thema’s. Daarnaast wil het tegelijk een bron zijn voor kritische katholieken om zich op deze en andere voor hun geloof belangrijke onderwerpen te herbezinnen en er verder over door te denken.

De redactie van rk-kerkplein.org bestaat uit een kernredactie van drie personen en enkele redactiemedewerkers voor ondersteuning. In verband met de opvolging van de huidige hoofdredacteur zoekt het bestuur van de Stichting Kerk Hardop, ter ondersteuning van de redactie een

Redactiesecretaris (m/v)

die – met als werkplek haar/zijn eigen huis – onder verantwoordelijkheid van
de hoofdredacteur de behartiging heeft van de volgende

Taken

  • U ondersteunt de hoofdredacteur in zijn correspondentie met auteurs en rechthebbenden van reeds gepubliceerde artikelen voor overname op rk-kerkplein.org, en met de vertalers en de medewerkers van de redactie.
  • U verzorgt het archief van de redactie en van de stichting.
  • U verzorgt andere administratieve activiteiten die wenselijk blijken voor het goed functioneren van de redactie.

 

Functie-eisen

  • U heeft ervaring als zelfstandig werkende directiesecretaresse (m/v) in een kleine of middelgrote organisatie.
  • U heeft feeling met betrokkenheid bij de christelijke traditie en de ontwikkelingen daarbinnen.
  • U beschikt over gemiddeld een vier uur per week voor uw taken.

 

Wij bieden een interessant werkterrein met betrokken collega’s. Onze voorkeur gaat uit naar een vrijwilliger, maar ook met een zzp-er gaan wij in gesprek. Mocht er noodzaak zijn tot financiële vergoeding, dan is dit bespreekbaar.

 

Belangstelling?

Belangstellenden worden uitgenodigd hun sollicitatie te richten aan mw. Marleen Wijdeveld, voorzitter van het bestuur (marleen.wijdeveld@hetnet.nl, adres: Schoterweg 156-rood, 2021 HV  Haarlem).

Voor informatie over de functie kan contact opgenomen worden met Isaac Wüst, hoofdredacteur (isaac.wust@wxs.nl) tel: 020-441.3339; mob: 06-1509.2185).

Lezers en lezeressen van rk-kerkplein.org worden uitdrukkelijk uitgenodigd om kandidaten die zij kennen door te geven via contact@rk-kerkplein.org.


Reactie plaatsen

Reglement

  • Alle reacties worden vóór publicatie door de redactie beoordeeld. Wij behouden ons het recht voor reacties te weigeren of in te korten zonder opgaaf van redenen.
  • Een inzending mag maximaal 1000 tekens bevatten en moet goed leesbaar zijn.
  • Lees andere inzendingen zodat u in uw reactie niet in herhaling vervalt maar nieuwe argumenten geeft. De reactie moet inhoudelijk zijn en iets waardevols toevoegen aan het artikel. Dus bijvoorbeeld geen agressief taalgebruik.
Naam  
E-mailadres  
Plaats  
Uw reactie  
Gebruik maximaal 1000 tekens. U hebt nog 1000 tekens tekens.
Captcha  
   

Terug naar "Andere onderwerpen "Kerk zijn"" | Naar boven

Disclaimer
EnglishDeutschFrancaisEspanol